tirsdag 3. mars 2015

Bryggeribesøk: The Kernel Brewery!


The Kernel Brewery


Øl på tapp 
Humlefest har besøkt The Kernel Brewery. Bryggeriet holder til i London og er en del av Bermondsey Beer Mile.
Fra Oxford Street er det enkelt å finne fram med tbanen. Jeg brukte omtrent 15 minutter pr vei. Fra tbanestasjonen er det 5 minutter gange til bryggeriet.

Bryggeriet har minimalt med eksport og sender hovedsaklig til Skottland, Wales og Nord Irland. The Kernel har åpent hver lørdag fra kl 09-14. Da er bryggerne tilstede og de selger øl som du kan nyte på stedet eller ta med deg. Jeg var der fra kl 10 og da var det allerede fult i lokalet. Er du her på vår/vinter/høst kan det være lurt å ta med en varm jakke, da det er litt kjølig lokale. Om du er sulten ligger det et bakeri i lokalene ved siden av som man kan kjøpe mat og ta med inn og nyte sammen med ølen.

Evin O'Riordain hos The Kernel Brewery begynte som hjemmebrygger i 2007, to år senere i 2009 startet han bryggeriet. De har nå snart gitt ut 200 forskjellige øl og The Kernel har fått høy status.
De er blitt kjent som et mikrobryggeri som eksperimenterer
med britiske oppskrifter og benytter mye humle i sine lager øl. 


Åpent dag foregår som tidligere sagt hver lørdag. Er du i London og liker øl anbefales det å ta turen. Det er en fin stemining og masse godt øl! Jeg var så heldig å være der da de hadde London Sour Cherry på 3,5%. Fra før er jeg forferdelig svak for surøl med kirsebær og som forventet traff den hjerteroten. Dessverre hadde de den kun på tapp og ikke på flaske.


1.Table beer 3.1%, 2. London Sour Cherry 3.5% 3. IPA (Citra Cascade og Columbus) 7.1%
Tips: Om du er over gjennomsnittet interessert kan man møte opp før kl 09 (send de en mail på forhånd) og du får sjansen til prate med bryggerne og få en tour av lokalene.

Om du først er i området, hvorfor ikke sjekke ut resten av mikrobryggeriene på Bermondsey Beer mile? Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *