onsdag 30. juli 2014

8 Wired Hopwired New Zealand I.P.A. (7.3%)

8 Wired Brewing Co er grunnlagt av den danske nomade bryggeren Søren Eriksen og hans kone (fra New Zealand) etter at de etablerte et eget bryggeri Marlborough, New Zealand. Inspirert av den legendariske Kiwi can-do-mentaliteten, håper de å utfordre massene med sitt unike håndverksøl.
Hopwired påstås å være den første flaskede versjonen av en “new world” IPA laget med kun New Zealand malt og humle. I New Zealand regnes denne ølen som en benchmark for India Pale Ale, blant New Zealandske håndverksbryggere.
Utseende:IMG_9312Ølet er klart med en gyllen honningfarge og med et høyt kremfarget skum.

Lukt:Ølet har en utrolig kompleks lukt som slår deg i trynet. Her snakker vi om en fantastisk aroma av tropsiske frukter. Jeg finner sitrusfrukter, pasjonsfrukt, ananas, aprikos og druer dandert på et maltrik bakteppe.


Smak:Utrolig fruktig smak av tropisk frukt. En maltrik øl med innslag av sitrusfrukter og mynte. Fin bitterhet som er godt avstemt mot en fyldig kropp og noe sødme.

Helhetsinntrykk:
En utrolig god og maltrik IPA med mye tropiske smaker og innslag av sitrusfrukter. En fantastisk aroma og et matchende smaksbilde. En av de beste IPA jeg har smakt! Anbefales om du er et hophead som er klar for en humlefest!

Karakter: 5 av 5
Alkoholprosent: 7.3%
Type: Inda Pale Ale
Bryggeri: 8Wired Brewing Co.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *